zondag 31 mei 2015

Liefde voor Maastricht

Na twee gezellige dagen Maastricht ben ik nu aan het nagenieten van de mooie winkels, eettentjes en de vriendelijke en stijlvolle mensen. Want dat Maastricht een bruisende stad is vol inspiratie dat is één ding dat zeker is! Vanuit ons hotel in de creatieve wijk Wyck waren we al snel te vinden in de meest fantastische straat van de stad, de Rechtstraat. In deze straat ligt de inspiratie voor het oprapen met winkels als Zenza, Heppie kinderkleding (ken je dat gevoel van hartkloppingen krijgen bij het zien van de meest geweldige spulletjes?!), Gay Jongen en Villa trèpetie. Maar ook de broden van Le Salonard en de heerlijke burgers van Burgerlijk mogen in dit rijtje niet ontbreken. 




Foto's Burgerlijk: eigendom Burgerlijk


Dit weekend is het Food Truck Festival TREK ook neergestreken in de stad. Tijdens dit festival kun je genieten van de meest heerlijke verse producten die ter plekke voor je bereid worden in te gekke omgebouwde caravans, circustenten en Volkswagen busjes. Naast heerlijke producten is er ook volop muziek en theater te vinden. Een echte aanrader dus! Deze zomer is het Food Truck Festival TREK nog te vinden in Enschede, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag. 





Het was een weekend vol gezelligheid, inspiratie en lekker eten. Er is vast nog veel meer moois te zien, dus ik ga zeker nog eens terug!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten